ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Πήγαινε κάτω

ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Δημοσίευση από Admin Την / Το Κυρ Δεκ 07, 2014 12:31 pm

Παρακάτω βλέπετε το φάκελο της Ιστοσελίδας στον οποίο περιέχονται :
1. το index.htm  
2. δύο σελίδες.
3. τρεις υποφάκελοι.Είναι απαραίτητη η χρήση υποφακέλων στην ιστοσελίδα για τη σωστή ταξινόμηση του περιεχομένου. Όπως έχουμε πει με τον όρο περιεχόμενα αναφερόμαστε σε όλο το υλικό που θα προβληθεί ξεκινώντας από τα αρχεία HTML και συνεχίζοντας στο σύνολο των εικόνων , των βίντεο και  των ηχητικών εφέ . Στο σύνολο αυτά τα αρχεία  είναι περίπου 100 για μια μικρή ιστοσελίδα , περίπου 500 αρχεία για μια σελίδα που διαπραγματεύεται ένα θέμα και φτάνουν τις αρκετές χιλιάδες για μεγάλες ιστοσελίδες.

Είναι φανερό ότι 500 αρχεία δε μπορούμε να τα έχουμε σε ένα φάκελο οπότε πρέπει να γίνει μια ταξινόμηση των περιεχομένων ανά ενότητα και ανά σελίδα.

Για τους 12 άθλους του Ηρακλή που θα κάνουμε εμείς θα έχουμε ένα φάκελο για κάθε άθλο. Μέσα θα περιέχει όλα τα αρχεία του άθλου συμπεριλαμβανομένου του HTML. Δημιουργούμε έτσι ένα φάκελο με 12 υποφακέλους με το index.htm  στον κεντρικό φάκελο. Έχουμε έτσι μέσα στο φάκελο SITE1 ένα πλήρες κομμάτι ιστοσελίδας που μπορεί να ενσωματωθεί σαν εργασία σε οποιαδήποτε άλλη ιστοσελίδα.

Admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 29
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2014

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://htmllessons14.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης